Даяна Ханджиева стана по-популярна с участието си във Фермата, отколкото с ролята си

...
Даяна Ханджиева стана по-популярна с участието си във Фермата, отколкото с ролята си
Коментари Харесай

Даяна от Фермата била нимфоманка, въртяла по четирима наведнъж

 Даяна Ханджиева стана по-популярна с присъединяване си във  " Фермата ", отколкото с ролята си в сериала " Скъпи наследници ".

Тя напусна риалити предаването седмица преди финала, само че твърди, че е удовлетворена от представянето си. Хубавицата съумя да оплете в мрежите си двама от най-силните участници – фокусника Йордан и пилота Петър. Тя възпламени бурни страсти и горещи пристрастености у представителите на мощния пол, спечелвайки си славата на съдбовна жена.

След като дълго време се гушкаше със сгодения илюзионист Йордан, актрисата ненадейно отблъсна любовта му и се трансферира на чаровника Петър. Данчо пък страда и се тръшка, а най-после за възмездие изпрати изгората си в борба за оцеляване и по този начин индиректно я изгони от шоуто.

Много фенове останаха възмутени от фриволното държание на хубавицата. Даяна твърди, че и в дамата мъже разкрила позитивни качества, само че с фокусника си паснали най-много като характери. Пилотът пък й харесал повече на външен тип, но по думите й егото му било прекомерно огромно и нямали други допирни точки.

Запознати издават, че това не е първият път, в който звездата от " Фермата " върти няколко мъже на пръста си. Оказва се, че това много постоянно й се случва и в същинския живот.

Преди да изгрее в сериала  " Скъпи наследници ", красавицата заработвала като танцьорка в нощен клуб в Съединени американски щати.  Тя отпътувала за Америка на студентска бригада и главната й работа била да разнася пици, само че в това време си намерила и второ доходоносно занятие – да се кълчи полугола в бар. Ханджиева обаче е безапелационна, че не е била стриптийзьорка.  " Все още съществува едно закостеняло мислене, че танцьорка наложително означава да се въртиш гола на стълб, а това не е по този начин! ", кълне се Даяна.

Докато била в Съединени американски щати, актрисата въртяла 4 гаджета едновременно, издават хора от обкръжението й. Тя била толкоз хитра, че никой от господата не подозирал за съществуването на другите. Единият бил афроамериканец, а другите трима – българин, сърбин и македонец.

Бивш ухажор на Ханджиева споделя пред " Уикенд ", че тя е извънредно палава и рядко се задържа дълго с един.

" Категорично мога да кажа, че Даяна е нимфоманка! Сменя мъжете като носни кърпи! Представянето й във " Фермата " въобще не ме изненадва, тя си е по този начин въртиопашка и в живота! ", категоричен е някогашният сътрудник на звездата, който пожела да го представим просто като Стоян –  " тя едва ли ще се сети кой съм, тъй като е била с десетки мъже ".

Докато сериалът  " Скъпи наследници "  вървеше в ефира на Би Ти Ви, името на звездата се свързваше с това на Ники Илиев. Те, несъмнено, и до през днешния ден отхвърлят слуховете за интимни връзки, само че очевидци се кълнат, че по това време са виждали хубавицата да се държи ръка за ръка с режисьора.

  " Уж били единствено сътрудници, а си разрешават такива интимни жестове! ", недоумяват очевидци. Дори и да е имало освен това обаче, то е останало в предишното.

Най-драматична е любовта на Даяна с баскетболиста Кристиян Ставрев, който дори й изпрати писмо във " Фермата ". Зрителите по този начин и не схванаха какво написа в него, тъй като тя не пожела да го прочете и го хвърли в горящата камина. По думите на Ханджиева високият юноша й изневерявал и я карал да се усеща несигурна, само че съгласно осведомени изневери имало и от двете страни. Допреди няколко месеца актрисата постоянно отскачала до Съединени американски щати, където Кристиян играе в колежански тим. Голямото разстояние и страничните забежки обаче довели до окончателен завършек на връзките им.

27-годишната Даяна няколко пъти показа с другите участници във " Фермата ", че е очаквала на тази възраст към този момент да е омъжена. Въпреки че гони 30-те обаче, хубавицата към момента прелита от цвят на цвят и не може да улегне.

Интересна детайлност е, че Ханджиева не е приключила НАТФИЗ, въпреки че се изявява като актриса. Тя е следвала " Реклама " в Нов български университет. Известно време работила по специалността си, само че не й харесало, тъй като се налагало да стои в офис от 9 до 17 часа, а и не била удовлетворена от заплащането. Казва, че актьорската специалност постоянно я е привличала, но не се решила да кандидатства в НАТФИЗ от боязън, че няма да успее да пробие в арт средите.

За ролята в " Скъпи наследници ", която я направи известна, я избрали без да има тапия за актриса, без да е прочут фотомодел или манекенка и без да има никакви връзки в промишлеността. Когато ѝ съобщили, че ще се снима като лекарката Катерина в поредицата, Даяна не можела повярва.

" Смятах, че не съм се справила на кастинга и по тази причина отпътувах за Съединени американски щати. Когато ми звъннаха да ревизират дали бих се върнала в България, дадоха обещание, че в случай че нещо се провали, ще ми купят противоположен билет, тъй че рискувах. Непрофесионална актриса в основна роля! От малкия екран не са били доста съгласни, тъй като съм непозната. Знаех, че огромна част от актьорите ме подценяват тъкмо тъй като не съм приключила НАТФИЗ, а им е писнало непрофесионалисти да им взимат функциите. Разбирам ги, само че казусът не бе подобен! ", разказва брюнетката с чаровна усмивка.

Що се отнася до желанията й към мъжете, актрисата споделя, че ги харесва по-високи. 

" Предпочитам най-вече синеоки и зеленооки мъже. И да са по-високи от мен! В последна сметка обаче не мисля, че има някакви наложителни характерности. Важно е просто да ми харесва като темперамент - да ми е леко с него, да не ме товари с непотребни нелепости, да не ми се сърди ", твърди звездата от " Фермата ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР